Arkistonmuodostaja / arkisto

Palaa edelliselle sivulle

Raudaskylän Marttayhdistys R.y. (Ylivieska)

Toiminta / elinvuodet:1964 - 2009
Historia:Marttaliitto eli Martat on vuonna 1899 perustettu suomalainen kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Järjestö antaa jäsenilleen valmiuksia vaikuttaa omassa elinympäristössään ja yhteiskunnassa. Raudaskylän Marttayhdistyksen perustava kokous pidettiin Raudaskylässä Väinö Päivärinnan talossa 30.9.1964. Yhdistyksen toiminnan runkona ovat olleet säännölliset marttaillat, joissa on seurattu Marttaliiton vuosittaista opintokerho-ohjelmaa. Lisäksi on järjestetty erilaista vapaa-ajan toimintaa. Yhdistyksen toiminta on lopetettu. Purkaminen on merkitty yhdistysrekisteriin 4.3.2009.
Muut:Aineiston on luovuttanut Anja Seppälä 16.9.2009. Luovutukseen sisältyneet kolme kirjaa on toimitettu Ylivieskan kaupunginkirjaston kokoelmiin.
Rajavuodet:1964 - 2009
Tietosisältö:Arkisto sisältää pöytäkirjoja, tilastoja, toimintakertomuksia, historiikin, valokuvia, lehtileikkeitä, toimintapäiväkirjoja, yhdistysrekisteriasioita, jäsenluetteloita, jäsenmerkkejä, järjestettyjen tilaisuuksien asiakirjoja, vieraskirjan, talousarvioita, toimintasuunnitelmia ja tilikirjoja.
Määrä:0,28 hm
Käyttörajoitukset:

Arkistoyksiköt