Arkistonmuodostaja / arkisto

Palaa edelliselle sivulle

Vihannin Yrittäjät ry (Vihanti)

Toiminta / elinvuodet:1978-
Historia:Perustava kokous pidettiin 1.6.1978. Perustajajäseniä ovat Elma Kotila, Taisto Nikula, Eila Tompuri, Raakel Nikula, Velu Kotila, Reijo Simi, Tuula Alatalo, Eila Puijola, Kalevi Hilakivi, Aino Kankaala, Risto Kotila ja Kyllikki Yypyänaho. Vihannin Yrittäjien päätapahtuma on ollut joka kevät järjestettävät Vihannin markkinat. Yhdistys on järjestänyt myös erilaisia koulutus-, kurssi- ja yleisötilaisuuksia.
Muut:Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Vihannissa olevien yksityisten yritysten ja vapaata yksityisyritteliäisyyttä ja markkinataloutta kannattavien kansalaisten aatteellisena ja yrittäjä- ja talouspoliittisena etupiirinä jäsenistönsä yleisten ja yhteisten etujen ja asioiden valvomiseksi ja kehittämiseksi.
Rajavuodet:1978-2004
Tietosisältö:Arkisto sisältää kevät- ja syyskokouksien pöytäkirjoja vuosilta 1984-1997 sekä hallituksen pöytäkirjoja vuosilta 1984-1997. Sisältää myös jäsenluetteloita, päivä- ja pääkirjoja vuosilta 1988-1994, Vihannin Yrittäjien säännöt, Vihannin markkinoiden asiakirjoja, ja Joka Toinen Torstai-lehtiä.
Määrä:0,32 hm, 4 yks.
Käyttörajoitukset:

Arkistoyksiköt