Arkistonmuodostaja / arkisto

Palaa edelliselle sivulle

Vihannin Sotaveteraanit ry (Vihanti)

Toiminta / elinvuodet:1965-
Historia:Vihannin Sotaveteraanit ry perustettiin 22.10.1965. Sen ensimmäiseen johtokuntaan kuuluivat Paavo Pasanen, Gunnar Laatio, Eino Erkkilä, Vilho Heinonen, Hannes Rajaluoma, Kaarlo Hyvärinen ja Ernesti Vanhatalo.
Muut:Yhdistyksen tarkoituksena on hankkia ja antaa veljesapua ja -huoltoa sekä henkistä tukea sosiaalisiin, terveydellisiin tai taloudellisiin vaikeuksiin joutuneille sotaveteraaneille ja heidän omaisilleen sekä edelleen järjestää ja turvata heille tarpeelliset sosiaaliset edut, ylläpitää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja yhteisvastuuhenkeä sotaveteraanien keskuudessa kuin myös valvoa ja edistää heidän ammatillisia, yleistä taloudellisia tai yhteiskunnallisia etujaan.
Rajavuodet:1965-2005
Tietosisältö:Arkisto sisältää jäsenluettelot, hallituksen ja vuosikokousten pöytäkirjat, toimintakertomukset ja -suunnitelmat yhdistyksen toiminnan alusta lähtien. Sisältää myös tilikirjan vuosilta 1975-1988 sekä päivä- ja pääkirjoja vuosilta 1988-1992 sekä kattavasti valokuvia. Sisältää myös naisjaoston asiakirjat.
Määrä:0,58 hm, 8 yks.
Käyttörajoitukset:

Arkistoyksiköt