Arkistonmuodostaja / arkisto

Palaa edelliselle sivulle

Kuusamon Taidetuki ry. (Kuusamo)

Toiminta / elinvuodet:1968-
Historia:Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 21.12.1968 nimellä Kuusamon Taidetilaisuuksien Tukirengas. 19.11.1992 nimi muutettiin Kuusamon Taidetuki ry:ksi, jolloin myös sääntöjä muutettiin. Jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä hyvämaineinen henkilö, jonka johtokunta hyväksyy. Hallituksena toimii johtokunta johon kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Yhdistyksen perustajajäsenet, jotka olivat ensimmäisessä johtokunnassa: Eila Kukkonen puheenjohtaja, Vuokko Rosqvist varapuheenjohtaja, Maija Leena Ervasti, Sirkka Polvinen sihteeri, Arvo Heikkinen, Pekka Leppäsaajo, Teppo Marttinen ja Kaarlo Raunio rahastonhoitaja. Yhdistys järjestää mm. kesänäyttelyitä, konsertteja, kiertonäyttelyitä ja taidenäyttelyitä. Yhdistyksen toimintaa tukee avustuksilla Kuusamon kunta ja Oulun läänin Taidetoimikunta.
Muut:Toiminnan tarkoituksena on edistää kaikkea kulttuuritoimintaa järjestämällä erilaisia kulttuuritilaisuuksia sekä paikkakunnan että vierailevin voimin. Lisäksi yhdistys pyrkii olemaan yhteistyössä kunnan eri hallintokuntien kanssa sekä kulttuurityötä tekevien järjestöjen kanssa.
Rajavuodet:1971-2003
Tietosisältö:Arkisto koostuu mm. luetteloista, pöytäkirjoista, kirjeistöstä, tilikirjoista, vieraskirjoista, lehtileikkeistä ja näytelmäesitteistä.
Määrä:-
Käyttörajoitukset:Käytettävissä tutkimusta varten tutkijain käyttöön.

Arkistoyksiköt